Lähetystyön historia

LÄhetystyön historiaa

Kesästä 2015 kesään 2019 kannatimme osaltamme Kirsi ja Tuomo Lehtimäen viisihenkistä perhettä Thaimaassa. Tuomo ja Kirsi opettivat raamattukoulussa paikallisia työntekijöitä. Heidän työnantajaseurakuntansa oli Tikkakoski.

Thaimaa on läheinen kohde seurakunnallemme myös muuta kautta. Seurakunnan työntekijänä oli 1980-luvun lopulla Reino Pajula, joka vaimonsa Anjan kanssa oli ollut vuosikymmeniä lähetystyössä Thaimaassa. Myös lähetysveteraani Orvokki Ahonen, joka Etiopian-vuosien jälkeen teki vielä pitkän työrupeaman Thaimaassa, on tuonut seurakuntaamme terveisiä Thaimaasta ja tulkkaa puheita usein thaiksi seurakuntamme thaimaalaisille jäsenille. Silloin tällöin koko seurakunta on saanut myös makuterveisiä Thaimaasta osallistumalla thaimaalaiselle lähetyslounaalle.

SEURAKUNTAMME VENÄJÄN LÄHETYSTYÖN HISTORIAA

Kuvia Karjalasta 2008 – 2010