Uutiskirje 3

Menkää ja tehkää ilmestynyt pdf-versiona.  Linkki: Uutiskirje

Gospel Riders Saarijärvellä

Sunnuntaina 28. huhtikuuta 2013

Moottoripyöräkerho vierailee toritapahtumassa Saarijärvellä 24.6.

Kirpputori on suljettu

Torstaina 7. maaliskuuta 2013

Ilolantien kirpputori on suljettu. Majakan toiminta jatkuu Ilolantiellä entiseen tapaan.

Majakan toiminta jatkuu

Sunnuntaina 10. helmikuuta 2013

Päivä- ja iltamajakan toiminta jatkuu Ilolantiellä. Aukioloajat löydät kuukausiohjelmastamme.

Kirja-ale

Maanantaina 21. tammikuuta 2013

Aikamedian tuotteita alennuksessa kirjamyynnissä.

Mediatyön suunnitelmia

Tiistaina 8. tammikuuta 2013

Pyrimme lähikuukausien aikana kehittämään erityisesti lasten parissa tehtävää mediatyötä.

Sunnuntaijuhlien kellonaika

Perjantaina 7. joulukuuta 2012

Vuonna 2013 kuukauden viimeisen sunnuntain kokous on klo 16. Muut sunnuntaijuhlat ovat klo 11.

Videot näkyvät taas / Videoarkisto avattu

Tiistaina 20. marraskuuta 2012

Studio Majakan sivun kautta pääset nyt katselemaan kaikkia julkaistuja videoitamme.

Muutoksia lähetystyössämme

Keskiviikkona 7. marraskuuta 2012

Tuemme lähetystyötä Marissa ja avustustötä Kosovon romanikylissä.

Miksi videot eivät näy?

Perjantaina 19. lokakuuta 2012

Korjausta tulossa

Pikku7 näkyy TV7:n arkistossa

Tiistaina 9. lokakuuta 2012

Ensimmäinen jakso nähtävillä

Pastori Kai Partti Venäjällä

Perjantaina 5. lokakuuta 2012

Kai opettaa Marissa Joskar Olan suomalais-ugrilaisessa lähetysraamattukoulussa 4.-12.10.

Tyttökerho

Perjantaina 5. lokakuuta 2012

Majakalla on käynnistynyt tyttökerho perjantaisin klo 17.

Studiolla tapahtuu

Lauantaina 22. syyskuuta 2012

Pikku 7:n ensimmäinen jakso

Kids`Action Night -tapahtumat käynnistyvät

Lauantaina 15. syyskuuta 2012

Suositut lasten Kids`Action Night -tapahtumat ovat jälleen käynnistymässä. Syksylle on suunnitteilla kaksi tapahtumaa. Järjestelyistä vastaavat vapaa-ja helluntaiseurakunta. Toimintatapahtuaan on osallistunut noin sata lasta, joten aikuisia vapaaehtoisia tarvitaan tänäkin syksynä suuri joukko mukaan järjestelyihin.

Nuoret Karjalaan

Lauantaina 15. syyskuuta 2012

Nuoret tekevät lokakuussa syysloman ainana matkan Vienan Karjalaan Tsupaan ja Tungojärvelle.

Studiolla tapahtuu

Perjantaina 17. elokuuta 2012

Pikku7:n jaksot valmistumassa

Urbaani unelma lauantaina 11.8.

Maanantaina 6. elokuuta 2012

Kristityt eri seurakunnista kokoontyvat lauantaina 11.8. Saarijärvellä toimimaan paikkakunnan parhaaksi.

Mediatyö jatkuu

Maanantaina 6. elokuuta 2012

Tarmo Moisio toimii elokuussa määräaikaisena mediatyöntekijänä painopisteenä Saarijärven paikallinen mediatyö. Studio Majakan toiminta jatkuu talkootyövoimin.

Kirpputori avoinna myös kesällä

Sunnuntaina 1. heinäkuuta 2012

Kirpputori on pääsääntöisesti avoinna läpi kesän. Jussi Rantala jatkaa kirpputorin hoitajana vuoden loppuun saakka.

Rukoushuoneen remontti valmistunut

Sunnuntaina 10. kesäkuuta 2012

Rukoushuoneen alakerran sisäkatto- ja seinäremontti on valmis. Rukouhuoneen yläpihaan on pystytetty risti ja ilmoitustaulu. Työt on tehty talkoilla. Alakerran remonttia jatketaan myöhemmässä vaiheessa sen mukaan, kun hankkeeseen saadaan varoja. Remonttikuluihin kerätään rahaa rakennusprojektitilille.

Tapahtumakalenterin ylläpito

Tiistaina 29. toukokuuta 2012

Pastori Kai Partti ylläpitää seurakunnan nettisivulla näkyvää tapahtumakalenteria. Vastuuhenkilöt voivat ilmoittaa tapahtumien muutokset hänelle.

Taloustilanne

Maanantaina 28. toukokuuta 2012

Sekä seurakuntatyössä että lähetystyössä on normaalia tiukempi taloustilanne. Mikäli haluat tukea kauttamme tehtävää hengellistä työtä Saarijärvellä tai Venäjällä, löydät pankkiyhteystiedot sivustoltamme kohdasta seurakunta/yhteystiedot.

Työtekijät lomalla

Torstaina 12. huhtikuuta 2012

Mediatyöntekijä Tarmo Moisio on lomalla 4.4.-31.5. ja pastori Kai Partti on työmatkalla 5.-10.5. ja lomalla 14.-20.5.

Rabbi-musikaali TV7:n ohjelmistossa

Perjantaina 6. huhtikuuta 2012

Studio Majakan tuottama Rabbi -viimeinen pääsiäinen -musikaali esitetään TV7:n pääsiäisohjelmistossa su 08.04.2012 klo 18:30,
ma 09.04.2012 klo 02:00 ja ma 09.04.2012 klo 10:00.

Pikku7 saa näkyvyyttä

Tiistaina 6. maaliskuuta 2012

Lastenohjelma alkaa näkyä TV7:ssä.

Yhdessä enemmän -messut

Tiistaina 6. maaliskuuta 2012

Saarijärven Helluntaiseurakunta mukana messuilla.

Niko ja Vesa vanhimmiksi

Sunnuntaina 4. maaliskuuta 2012

Uusiksi vanhimmiksi on maaliskuun ehtoollisjuhlassa siunattu Niko Ilola ja Vesa Rautasaari.

Rukoushuoneen alakertaa remontoidaan

Sunnuntaina 4. maaliskuuta 2012

Alakerran ruokasalista on purettu pois tuulikaappi ja remonttia jatketaan uusimalla sisäkatto.

Joni Nyman tuli uskoon

Lauantaina 18. helmikuuta 2012

Olympiamitalisti Joni Nyman on uutisaiheena medioissa. Joni esiintyi Studio Majakan tuottamassa Viimeiseen pisaraan -dokumenttielokuvassa, joka kertoo ammattinyrkkeilijä Timo Aholan tarinan.

Sielunhoito- ja diakoniatyö

Perjantaina 17. helmikuuta 2012

Marjo Partti on aloittanut sielunhoito- ja diakoniatyöntekijänä seurakunnassa.