Lapsille järjestettyä toimintaa on pyhäkoulu, lapsikuoro, tyttö- ja poikakerho, sekä leirit.

Lasten ohjelmaa:

Tervetuloa helluntaiseurakunnan kerhoihin! Kerhot ovat avoimia kaikille ja ilmaisia, ellei toisin mainita. Lapset on vakuutettu kerhojen ja leirien ajaksi.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulua pidetään sunnuntaikokousten yhteydessä, yleensä klo 11.30-12.30 rukoushuoneen alasalissa pienten ja isojen ryhmissä.

Pyhäkoulussa kerrotaan Raamatun kertomuksia, mietitään, mitä niistä voidaan oppia omaan elämään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan, joskus leivotaankin tai lasketaan mäkeä. Tavoitteena on, että jokainen lapsi oppisi tuntemaan rakastavan Taivaan Isän, jolle jokainen ihminen on valtavan rakas. Pyhäkoulu on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille, ja sinne ovat tervetulleita kaikki yli 3-vuotiaat lapset. Isommat lapset voivat halutessaan toimia pyhäkoulun apuohjaajina. Koulujen joulu- ja kesäloman aikaan pyhäkoulua ei pidetä.

Jippii-kerho

On 4-12 -vuotiaille lapsille tarkoitettu kerho, jossa puuhaillaan yhdessä, lauletaan Jippii-lauluja ja harjoitellaan niitä esityksiin. Harjoitukset tulossa! Kysy lisäinfoa.

Helluntaiseurakunnalla, Matinkuja 1.(Sirja Oittinen, 040 527 1434)

Tyttökerho

Tiistaisin klo: 17.00 - 18:30.

Helluntaiseurakunnalla /  1.- 6. -luokkalaisille

(Terhi Kuzmin 0405746003)

Poikakerho

Perjantaisin klo 17.00 - 18:30.

Helluntaiseurakunnalla / 1.- 6. -luokkalaisille (tätä nuoremmat pojat isien mukana, jos mahdollista)

(Sven Loosen 0442099803)

Studio Majakalla