Lehtimäet Thaimaassa

Seurakuntamme tuki Thaimaassa lähetystyötä tekeviä Tuomo ja Kirsi Lehtimäkeä kesään 2019 asti, heidän kotimaahan paluusen asti. Heidän kotiseurakuntansa onTikkakosken helluntaiseurakunta. Perheeseen kuuluu myös lapset Saga (s. 2002), Daniel (s. 2004) ja Lidia (s. 2010). Lapset kävivät kansainvälistä englanninkielistä koulua.

Lehtimäet työskentelevivät Pohjois-Thaimaassa Chiang Rain läänissä. Kolmen maan rajaseutua kutsutaan Kultaisen kolmion alueeksi ja siellä asuu monia evankeliumilta saavuttamattomia kansoja. Tuomo työ painottui raamattukoulutyöhön ja seurakuntien vahvistamiseen. Opiskelijoita raamattukouluun tulee Thaimaan vuoristoheimoista, Laosista ja Myanmarista. Kirsin työ keskittyi lapsityöhön ja hän kehitti opetusmateriaalia lapsityöntekijöille.

Kuvia Thaimaasta