Majakka

PÄIVÄMAJAKKA

Majakka on keskellä Saarijärven kaupunkia osoitteessa Kauppakatu 8 (sisäänkäynti Ilolantien puolelta) sijaitseva seurakuntamme toimipiste, jossa voit nauttia kahvia, teetä, mehua ja pullaa vapaaehtoista maksua vastaan. Jaamme tarvitseville myös kaupoista saatavaa ylijäämäruokaa ja Eu:n ruokajakelun kautta saatua ruokaa. Normaalioloissa maanantaisin Majakalla tarjoillaan lounas, torstaisin puuroa. Nyt vallitsevana poikkeuksellisena aikana aukioloaikoina on vähintään ruokajakelua kahvilan ulkopuolella ja mahdollisuuksien mukaan pidämme kahvilaa auki kokoontumisrajoitusten salliessa. Seuraa seurakunnan kalenterin ilmoituksia.

Päivämajakka on auki maanantaisin klo 10 – 12 ja torstaisin klo 10 – 12.

Keskustelemme mielellämme myös hengellisistä asioista. Maanantai- ja torstaipäivät alkavat klo 9:30 – 10:00 rukoushetkellä, jossa rukoillaan mm. annettujen rukousaiheiden puolesta. Sinäkin voit antaa meille rukousaiheesi ja lupaamme rukoilla sen puolesta.

Etsitkö itsellesi palvelutehtävää, jossa voisit lähimmäisten kautta palvella Herraamme Jeesusta Kristusta. Tule Majakalle vapaaehtoistyöhön. Raamatussa sanotaan: ”elonleikkuuta on paljon, mutta työmiehiä vähän”. Tule iloiseen joukkoon vaikka vain yhdeksi päiväksi viikossa.

HERRAMME SIUNAA SINUA.