Lapset

Seurakuntamme järjestää lapsille toimintaa joihin kuuluu pyhäkoulu, lapsikuoro, tyttö- ja poikakerho, sekä leirit. Kerhot ovat avoimia ja ilmaisia kaikille, ellei toisin mainita. Lapset on vakuutettu kerhojen ja leirien ajaksi. Tervetuloa mukaan!

Pyhäkoulu

Pyhäkoulua pidetään sunnuntaikokousten yhteydessä, yleensä klo 11.30-12.30 rukoushuoneen alasalissa pienten ja isojen ryhmissä. Pyhäkoulussa kerrotaan Raamatun kertomuksia, mietitään, mitä niistä voidaan oppia omaan elämään, lauletaan, leikitään ja askarrellaan, joskus leivotaankin tai lasketaan mäkeä. Tavoitteena on, että jokainen lapsi oppisi tuntemaan rakastavan Taivaan Isän, jolle jokainen ihminen on valtavan rakas. Pyhäkoulu on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille, ja sinne ovat tervetulleita kaikki yli 3-vuotiaat lapset. Isommat lapset voivat halutessaan toimia pyhäkoulun apuohjaajina. Koulujen joulu- ja kesäloman aikaan pyhäkoulua ei pidetä.

Tyttökerho

Tiistaisin klo: 17.00 – 18:30.

Helluntaiseurakunnalla /  1.- 6. -luokkalaisille

Terhi Kuzmin 0405746003

Poikakerho

Perjantaisin klo 17.00 – 18:30.

Helluntaiseurakunnalla / 1.- 6. -luokkalaisille (tätä nuoremmat pojat isien mukana, jos mahdollista)

Sven Loosen, 0442099803

Studio Majakka