Lähetystyö

Seurakuntamme lähetystyö

Teemme lähetystyötä, koska hyvän sanoman vieminen kaikille kansoille on Jeesuksen seuraajilleen antama käsky. Haluamme edistää erityisesti saavuttamattomien kansojen tavoittamista evankeliumilla. Lähetystyömme tavoite on, että työkohteisiin syntyy kaikin puolin itsenäinen, itsensä kannattava lähetystyötä tekevä seurakunta. Teemme lähetystyötä yhteistyössä kohdemaan seurakuntien ja helluntaiherätyksen lähetysjärjestö FIDAn kanssa.

Seurakuntamme lähetystyöntekijöitä tällä hetkellä ovat Päivi ja Tapani Sankila Espanjassa. He tekevät edelleen työtä seurakunnan istuttamiseksi. Tämän talvikauden he tekevät lähetystyötä siellä oman työnsä ohella, joten olemme sitoutuneet kannattamaan heiltä vapautuvalla panoksella Korpeloiden perhettä Thaimaassa kesään 2022 saakka. Sankiloiden työnantajaseurakunta on Keuruu ja valmistaudumme kannattamaan heitä osakannatuksella kesästä 2022 eteenpäin. Korpeloiden työnantajaseurakunta on Jyväskylän helluntaiseurakunta, jonka verkkosisvuilta löytyy lisätietoa Korpeloista. Sofia ja Jani-Matti Korpela keskittyvät erityisesti kristilliseen koulutyöhön Thaimaassa, ja perheeseen kuuluu myös kolme alakouluikäistä poikaa. Lähetystyön kuluihin voit osallistua lähetystilimme kautta.

Kunhan koronatilanne sallii, jatkamme kahvituksia ja lounaita lähetystyön hyväksi aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina jumalanpalveluksen jälkeen.

Muistetaan rukouksin sekä Sankiloita että Korpeloita ja heidän tekemäänsä työtä!

Lähetystyömme historiaa

Seurakuntamme lähetystyön strategia