Hitaasti hyvä tulee

Arto Riihinen | 17.2.2012 12.00

Tai ainakin suomalaisessa sananlaskussa niin sanotaan. Hitaasti olemme sivustoa, jolla nyt olet, rakentaneet. Mutta maaliskuun alussa on  aika sulkea vanha sivusto ja siirtyä käyttämään tätä uutta.

Sivustoa rakentaessamme olemme ajoittain kokeneet intoa, mutta toki joskus pientä lannistumistakin ongelmien edessä. Omasta mielestäni parasta on ollut palaveerata ystävien kanssa yhdessä, jakaa yhteistä näkyä ja saada tukea toisilta. Harrastusmahdollisuuksia on monenlaisia, mutta erityisen hyvä mieli tulee sellaisista puuhista, joissa voi tavalla tai toisella palvella Jumalaa ja seurakuntaa. Haastan myös sinua löytämään oman paikkasi, sillä jokainen Kristus-ruumiin jäsen on tarpeellinen ja myös voi jollakin tavalla palvella.

Jos olet seurakuntamme jäsen ja sinulla on idea, mitä nettityössä tai sosiaalisessa mediassa voisit tehdä, ota rohkeasti yhteyttä. Jos voimavaroja löytyy, laittaisimme tekstiä ja kuvia myös paperille, niille ihmisille, jotka tietokonetta eivät käytä. Meillä on nykypäivänä menneitä aikoja monipuolisempi mahdollisuus viedä evankeliumi myös niille, jotka eivät seurakuntien tilaisuuksiin ole vielä tietä löytäneet.

Jos haluat antaa palautetta tai kertoa kehittämisideoita, kuulemme niistäkin mielellään.

Pirteitä pakkaspäiviä!

Aiheet: Media

Ei kommentteja "Hitaasti hyvä tulee"

Kommentoi "Hitaasti hyvä tulee"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

_____       ___      ______    ______    ____
|  __ \\    / _ \\   /_____//  /_   _//  |  _ \\