Jeesuksen löytäminen muutti elämäni

Annoin elämäni Jeesukselle muutama vuotta sitten. Elämääni on kuulunut tosi rikkonaistakin aikaa kaikkine lieveilmiöineen. Olin niin sanottu "minä itse -ihminen" joka luuli pystyvänsä hoitelemaan tilanteen kun tilanteen aina parhain päin, keinoja kaihtamatta. Yleensä asiat meni kantapään kautta ja perä edellä puuhun -tyyliin. Lopputuloksena oli monesti paha olo itsellä ja niin monella muullakin. Kuitenkin aina tuntui että sisällä sydämessä oli tyhjä olo ja täyttymätön paikka.

Nuoruuden ystäväni ja hänen vaimonsa olivat tulleet uskoon muutamaa vuotta aikaisemmin ja kävivät meillä aina silloin tällöin. He puhuivat Jeesuksen sovitustyöstä ristillä ja asia alkoi kiinnostaa oikein kovasti. Ajattelin mielessäni, että voisinpa minäkin olla yhtä tasapainoinen ja luottavainen niin kuin uskovaiset ystäväni. Kelpaankohan minä Jeesukselle ja miten ystävät, työkaverit ja sukulaiset suhtautuvat jos tulen uskoon? Vaimoanikin kiinnosti samat asiat ja niistä alettiin yhdessä puhumaan. Sitten tuli kaivettua Raamattu hyllystä ja alettua sieltä selailemaan sanaa.

Jumala veti niin kovasti puoleensa, että Raamatusta löytyi vastaus jokaiseen kysymykseen mitä olin pohtinut. Jumala antoi ymmärrystä ja asiat alkoi kirkastua oikein tosissaan. Ja jano Jumalan sanaan kasvoi ja niin tuli lähdettyä sitten kokoukseen Jyväskylään. Kyselin kaikenlaista uskoon tulleilta ystäviltäni ja ihmettelin sitä rauhaa mikä heistä huokui. Kokouksessa eräs ystäväni kysyi jokos Vesku on antanut elämänsä Jeesukselle. Olin aika hämmentynyt enkä osannut myöntää enkä kieltää. Sitten luin jostakin etsikkoajasta jolloin Jumala kutsuu ihmistä yhteyteensä ja - kiitos Herralle - ymmärsin minun etsikkoaikani olevan juuri nyt. Olimme ystäväpariskuntamme luona kun Arska kysyi että uskotko sinä Vesku Jeesukseen Kristukseen. Vastasin, että uskon. Saman iltana rukoilin omanlaiseni syntisen rukoukseni ja pyysin Jeesusta tulemaan elämääni ohjaamaan minun teitäni. Tunnustin syntini, pyysin anteeksiantoa ja pyysin Jeesusta ottamaan hallintavallan elämässäni.

Niin Jumala armossaan alkoi johdattaa ja siunata meidän elämäämme. Oli upeata huomata kuinka Jumala on kaikessa mukana, ihan pienimmissäkin asioissa. Saimme seurakuntayhteyden Saarijärven helluntaiseurakunnassa ja jano Kristuksen tuntemiseen kasvaa kasvamistaan.

Jumala on siunannut meitä kahdella lapsella, mikä on suuri ihme! Armoa on riittänyt ja kiitosaiheita joka päivälle. Joka päivä osoittaa Raamatun sana totuuden todeksi yhä väkevämmin. Kaikki kunnia, kiitos ja ylistys Jumalalle Jeesuksessa Kristuksessa Vapahtajassamme.

JK. Joh 3:16

Vesa Rautasaari