Lapsille järjestettyä toimintaa on pyhäkoulu, lapsikuoro, tyttökerho ja lasten leirit.

Studio Majakan lastenohjelmatuotantoa: Pikkuseiska

Tervetuloa helluntaiseurakunnan kerhoihin! Kerhot ovat avoimia kaikille ja ilmaisia, ellei toisin mainita. Lapset on vakuutettu kerhojen ja leirien ajaksi.

Jippii-kerho on 4-12 -vuotiaille lapsille tarkoitettu kerho, jossa
puuhaillaan yhdessä, lauletaan Jippii-lauluja ja harjoitellaan niitä esityksiin.
Harjoitukset ovat joka toinen torstai, parillisilla viikoilla klo 17.30-18.30
helluntaiseurakunnalla, Matinkuja 1. Harjoitukset alkavat to 21.9.
(Sirja Oittinen, 040 527 1434)

Tyttökerho (1.- 6. -luokkalaisille) joka perjantai klo 17.00 - 18.30, Matinkuja 1
(Terhi Kuzmin 0405746003)

Poikakerho joka perjantai klo 17.00 - 19.00, Majakalla, Kauppakatu 8.
(1.- 6. -luokkalaisille (tätä nuoremmat pojat isien mukana, jos mahdollista)
(Sven Loosen 0442099803)

Joulun lapsi -konsertti on pe 6.10. Työväentalolla,
Silloin ja syyslomalla pe 13.10. ei ole kerhoja.

Leiripäivä la 7.10. klo 11:00 - 18:30
1.- 6. -luokkalaisille
Konttimäen koululla ja Kulhassa
hinta 10 euroa/lapsi, muut sisarukset 5e,
maksu paikan päällä. Säänmukainen vaatetus!
Ilmoittautuminen 28.9. mennessä: svens.rap (at) gmail.com
Säänmukainen vaatetus!

Sven Loosen (helluntaiseurakunnan lapsityöntekijä)

svens.rap (at) gmail.com
044 2099 803

Lapsityön kuulumisia toukokuussa 2017

Lapsityö seurakunnassamme on... eloisaa! Sitä ovat myös aikuisten tilaisuudet – varsinkin lastenhoitohuoneen puolelta katsottuna. Uutta elämää on syntynyt tasaiseen tahtiin, uusia nuoria perheitä on liittynyt viime vuosina seurakuntaamme tai tullut vain toimintaan mukaan esim. lapsikuoron kautta, ja niinpä meillä on tällä hetkellä noin 50 alle yläkouluikäistä mukana seurakunnassamme. Meillä on positiivinen ongelma – kasvavat lapsityön tarpeet – joihin nyt haemmekin ratkaisua rekrytoimalla päätoimista lapsityön koordinaattoria. Näillä näkymin ainakin seuraavat kymmenen vuotta tulevat seurakunnassamme olemaan tiiviitä työvuosia lasten ja nuorten parissa. Eikä toivottavasti vain oman seurakunnan piirissä olevien lasten, vaan koko paikkakunnan lasten parhaaksi. Mahtavaa!

jippii