Lehtimäet Thaimaassa

Seurakuntamme tukee Thaimaassa lähetystyötä tekeviä Tuomo ja Kirsi Lehtimäkeä. Heidän kotiseurakuntansa onTikkakosken helluntaiseurakunta. Perheeseen kuuluu myös lapset Saga (s. 2002), Daniel (s. 2004) ja Lidia (s. 2010). Lapset käyvät kansainvälistä englanninkielistä koulua.

Lehtimäet työskentelevät Pohjois-Thaimaassa Chiang Rain läänissä. Kolmen maan rajaseutua kutsutaan Kultaisen kolmion alueeksi ja siellä asuu monia evankeliumilta saavuttamattomia kansoja. Tuomo työ painottuu raamattukoulutyöhön ja seurakuntien vahvistamiseen. Opiskelijoita raamattukouluun tulee Thaimaan vuoristoheimoista, Laosista ja Myanmarista. Kirsin työ keskittyy lapsityöhön ja hän kehittää opetusmateriaalia lapsityöntekijöille.

Kuvia Thaimaasta